Loading...

Uitnodiging Cultuurborrel

Vrijdag 18 november

16.00-18.00 uur

Stadsfoyer, Stadhuis Leiden

Toegang gratis

Aanmelden verplicht: cultuurfondsleiden@gmail.com


Vrijdag 18 november is het weer tijd voor de Leidse Cultuurborrel: een reizende borrel waar iedereen werkzaam in de Leidse cultuursector welkom is. Voor een drankje, om kennis te maken, bij te praten en leuke plannen te bedenken. 

De borrel is bedoeld voor iedereen in de Leidse cultuursector: voor startende en al beroemde makers uit de beeldende- en podiumkunsten, maar ook bijvoorbeeld voor medewerkers van culturele instellingen (denk aan podia, musea, bibliotheken) tot de directie aan toe!


De Cultuurborrel staat deze keer in het teken van Leiden Exposed, een nieuwe ontmoetingsplek in de Stadsfoyer waar het hele jaar door nieuwe tentoonstellingen te zien zijn met werk van Leidse makers. Curator en kunstenaar Emma van Noort vertelt meer over het project. 

Ook Guido Marchena (directeur Cultuurfonds Leiden) en wethouder Yvonne van Delft zijn aanwezig met nieuws voor de Leidse cultuursector. 

We nodigen iedereen van harte uit om na de Cultuurborrel vanaf 18.00 uur de opening te bezoeken van To Breathe, het kunstwerk over de Oude Vest van kunstenaar Kimsooja. Sophie Jansen van het Lucas van Leyden Fonds zal er tijdens de Cultuurborrel meer over vertellen. 


Niet te missen dus! Zien we je de 18e?

Deze Cultuurborrel wordt mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Leiden en Gemeente Leiden.

Cultuurfonds Leiden

Het Cultuurfonds Leiden wil dat de stad Leiden een aantrekkelijke plaats voor cultureel ondernemerskunstenaars en creatievelingen is en stelt zich op als kraamkamer voor vernieuwende, betekenisvolle en soms ook nog kwetsbare artistieke concepten.

Andere berichten

Cultuurfonds Leiden
april 16, 2024
Cultuurfonds Leiden
februari 10, 2024
Cultuurfonds Leiden
november 28, 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Cultuurfonds Leiden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AANMELDEN