Loading...

Alle Leidse zelfstandigen in de culturele en creatieve sector opgelet! Op 16 mei is het weer tijd voor de Industry Day en Cultuurborrel. Zin in? Wij ook! Hieronder vertellen we meer over deze dag en wat je ervan kunt verwachten.
 
De Industry Day en Cultuurborrel zijn bedoeld om alle zelfstandigen in de Leidse cultuursector te inspireren en op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen in de stad. Deze evenementen worden georganiseerd door Museum De Lakenhal, Maarten Slof, Cultuurfonds Leiden en de gemeente Leiden. Deelname aan de Industry Day en Cultuurborrel is gratis.
 
Programma
Deze editie vindt plaats in Museum De Lakenhal en Gebr. De Nobel. In het museum praten we je bij over de inschrijving voor de Kunstroute. Ook maakt directeur Tanja Elstgeest de drie genomineerden van de nieuwe Doesjenel Prijs bekend. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over de fysieke, financiële en persoonlijke ruimte voor creatieve ontwikkeling in Leiden. In Gebr. De Nobel vindt vervolgens een paneldiscussie voor de hele culturele sector plaats rond het thema broedplaatsen. We sluiten af met een gezamenlijke Cultuurborrel.
 
De dag in het kort
14.45 uur Inloop Industry Day Auditorium Museum De Lakenhal
15.00-16.15 uur Programma Industry Day Auditorium Museum De Lakenhal
16.30 uur Presentatie en paneldiscussie Gebr. De Nobel
17.15 uur Start Cultuurborrel Gebr. De Nobel
 
Meld je aan!
Aanmelden voor de Industry Day in Museum De Lakenhal en/of programma in Gebr. De Nobel is verplicht en kan via deze link. Voor de Cultuurborrel is aanmelden niet nodig.
 
Zien we je op 16 mei? Meld je alvast aan; dan verschijnt het complete programma in je mail.

Cultuurfonds Leiden

Het Cultuurfonds Leiden wil dat de stad Leiden een aantrekkelijke plaats voor cultureel ondernemerskunstenaars en creatievelingen is en stelt zich op als kraamkamer voor vernieuwende, betekenisvolle en soms ook nog kwetsbare artistieke concepten.

Andere berichten

Cultuurfonds Leiden
februari 10, 2024
Cultuurfonds Leiden
november 28, 2023
Cultuurfonds Leiden
november 15, 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Cultuurfonds Leiden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AANMELDEN