Loading...

Hét Leidse festival waarop vernieuwende muziek centraal staat. Geen twee artiesten op het programma zijn met elkaar te vergelijken.

In februari 2020 vond de tiende editie plaats. Peel Slowy And See laat zich kenmerken door diversiteit en kwaliteit, met artiesten uit binnen- en buitenland waar Leiden, Nederland en de rest van de wereld nog veel van gaan horen. Dit jaar onder andere op het programma: Isbells, Melle, Personal Trainer, Lena Hessels en Oukje den Hollander.

Cultuurfonds Leiden ondersteunt Peel Slowly and See, een festival dat Leiden al jaren mooier maakt en dit jaar een speciale tiende editie beleeft. Wij ondersteunen Peel Slowly And See vanwege dit mooie jubileum, maar vooral omdat het festival dit jaar plaatsvindt op drie locaties in het nieuwe Cultuurkwartier: een plek waar vernieuwing de ruimte krijgt – net als op het festival zelf.

Meer informatie is hier te vinden.

Cultuurfonds Leiden

Het Cultuurfonds Leiden wil dat de stad Leiden een aantrekkelijke plaats voor cultureel ondernemerskunstenaars en creatievelingen is en stelt zich op als kraamkamer voor vernieuwende, betekenisvolle en soms ook nog kwetsbare artistieke concepten.

Andere berichten

Cultuurfonds Leiden
april 16, 2024
Cultuurfonds Leiden
februari 10, 2024
Cultuurfonds Leiden
november 28, 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Cultuurfonds Leiden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AANMELDEN