Loading...

Op 20 december 2022 is Cultuurfonds Leiden gestopt met de website en social media van LeidsCement. Het communitygedeelte van de website LeidsCement was al eerder afgesloten. Alle persoonsgegevens zijn daarbij verwijderd.


In maart 2020 ging LeidsCement online. Idee was daarbij dat een redactie van enthousiaste en veelal jonge makers deze website zou overnemen en verder zou ontwikkelen als een Leids platform voor cultuur en creativiteit. Helaas heeft dit idee geen vlam gevat in Leiden. Vanwege weinig animo om content aan te leveren, relatief hoge kosten en een minimaal aantal bezoekers hebben we na rijp beraad besloten om deze website niet voort te zetten vanuit Cultuurfonds Leiden. 


De pagina Zorg met Kunst heeft een eigen website gekregen: zorgmetkunst.nl. Er wordt onderzocht of we Agenda in Potlood terug kunnen laten keren in de Uitagenda.


Voor vragen hierover kun je terecht bij cultuurmakelaar Guido Marchena, guido@cultuurfondsleiden.nl.

Cultuurfonds Leiden

Het Cultuurfonds Leiden wil dat de stad Leiden een aantrekkelijke plaats voor cultureel ondernemerskunstenaars en creatievelingen is en stelt zich op als kraamkamer voor vernieuwende, betekenisvolle en soms ook nog kwetsbare artistieke concepten.

Andere berichten

Cultuurfonds Leiden
april 16, 2024
Cultuurfonds Leiden
februari 10, 2024
Cultuurfonds Leiden
november 28, 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Cultuurfonds Leiden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AANMELDEN