Loading...

Leidse beeldende kunstenaars, podiumkunstenaars en andere creatieven opgelet! De Industry Day en de Cultuurborrel komen eraan, op 17 mei welteverstaan. Zin in? Wij ook! Hieronder vertellen we meer over deze dag en wat je ervan kan verwachten. 

Datum: dinsdag 17 mei

Tijd: Industry Day van 16.00 uur tot 18.00 uur, Cultuurborrel vanaf 18.00 uur

Inloop: 15.30 uur voor programma Industry Day, 18.00 uur voor de Cultuurborrel

Locaties: Lakenhal en Gebr. De Nobel

Toegang: gratis!

Aanmelden: Beeldende Kunst-programma: kunstroute@lakenhal.nl. Podiumkunsten-programma: nieuwplaatz@gmail.com 

Voor de Cultuurborrel is aanmelden niet nodig


De Industry Day en Cultuurborrel worden dit jaar georganiseerd door Museum De Lakenhal, Nieuwplaatz, Cultuurfonds Leiden en de Gemeente Leiden. Deze events zijn bedoeld voor alle zzp’ers in de cultuursector die zichzelf graag verder willen ontwikkelen en willen weten wat er voor belangrijke en relevante dingen spelen in Leiden. 


In de sessies van de Industry Day krijg je tools en kennis om je zzp’erschap te versterken. Bijvoorbeeld over hoe je nou het beste fondsen kunt werven, hoe de Kunstroute werkt, of waar je oefenruimte kunt vinden. Ook maak je kennis met de nieuwe Leidse raadsleden die gaan over kunst, cultuur en vastgoed (bijvoorbeeld van oefenruimtes en ateliers) en omgekeerd: we willen zorgen dat de Raadsleden meteen vanaf het begin een goed beeld krijgen van wie de Leidse creatieven zijn en de uitdagingen waar wij voor staan. 


Het complete programma van de Industry Day wordt begin mei bekend gemaakt.


Aan het eind van de middag is er de Cultuurborrel in Gebr. De Nobel: een reizende borrel waar iedereen werkzaam in de Leidse cultuursector welkom is. Voor een drankje, om kennis te maken, bij te praten en leuke plannen te bedenken.


Zien we je op 17 mei? Meld je alvast aan, het complete programma verschijnt dan in je mail.

📷Rik Speel

Cultuurfonds Leiden

Het Cultuurfonds Leiden wil dat de stad Leiden een aantrekkelijke plaats voor cultureel ondernemerskunstenaars en creatievelingen is en stelt zich op als kraamkamer voor vernieuwende, betekenisvolle en soms ook nog kwetsbare artistieke concepten.

Andere berichten

Cultuurfonds Leiden
april 16, 2024
Cultuurfonds Leiden
februari 10, 2024
Cultuurfonds Leiden
november 28, 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Cultuurfonds Leiden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AANMELDEN