Loading...

Cultureel Leiden komt samen op leidsCement. Deze nieuwe website is hét platform voor alles wat met cultuur en creativiteit in Leiden en omstreken te maken heeft. De afgelopen jaren hoorden van als Cultuurfonds vaak de vraag om eenheid en vindbaarheid in de Leidse cultuursector. We hopen dat leidsCement een grote rol zal spelen in het samenbrengen van onze cultuurmakers.

Netwerk

Een belangrijk onderdeel van leidsCement is het makersnetwerk. Iedere Leidse maker kan hier een profiel aanmaken en zo in contact komen met een breed netwerk. En even voor de duidelijkheid: met ‘maker’ bedoelen we dus iedereen die een steentje bijdraagt aan cultuur. Van beeldhouwer tot blogger tot beleidsmaker. Op leidsCement vind je iedereen die bijdraagt aan cultuur in Leiden en vinden zij jou. Een profiel aanmaken kan hier.

Interviews, analyses en het laatste nieuws

Het afgelopen jaar zijn we op de site van Cultuurfonds Leiden druk bezig geweest met het schrijven en publiceren van artikelen over wat er speelt in cultureel Leiden en omstreken. Deze content vind je voortaan onder ‘nieuws’ op leidsCement. De geweldige redactie zorgt dat er regelmatig nieuwe artikelen verschijnen en dat iedere hoek van de cultuursector belicht wordt. In de agenda lichten we Leidse evenementen uit. Zelf een evenement indienen voor de agenda? Dat kan!

Bijdragen aan leidsCement? Graag! Input indienen van via info@leidscement.nl. Volg leidsCement ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Cultuurfonds Leiden

Het Cultuurfonds Leiden wil dat de stad Leiden een aantrekkelijke plaats voor cultureel ondernemerskunstenaars en creatievelingen is en stelt zich op als kraamkamer voor vernieuwende, betekenisvolle en soms ook nog kwetsbare artistieke concepten.

Andere berichten

Cultuurfonds Leiden
april 16, 2024
Cultuurfonds Leiden
februari 10, 2024
Cultuurfonds Leiden
november 28, 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Cultuurfonds Leiden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AANMELDEN