Loading...

Ben jij ZZP’er in de culturele sector? En krijg je ieder jaar toch weer een eenzaam gevoel als je iedereen om je heen op weg naar huis ziet met een kerstpakket vol nutteloze dingen die je anders nooit zou kopen? Wanhoop niet langer: Cultuurfonds Leiden biedt hoop in de donkere dagen en organiseert dit jaar de eerste Leidse kerstpakketdienst voor ZZP’ers. De pakketten reiken we uit tijdens het Cultuurontbijt op 20 december in Marktsteeg 10.

En het leukste is: we doen het samen! Deelnemen kan door deze vragenlijst in te vullen. Op basis van de antwoorden verbinden wij jou aan een andere ZZP’er en maken jullie voor elkaar een persoonlijk kerstpakket.

De spelregels:

  • We verbinden geen bedrag aan de pakketten. Je geeft iemand iets moois, iets persoonlijks en geeft daaraan uit wat jij kunt missen.
  • Maak het zo persoonlijk als je zelf wilt en hoe cultureler hoe beter.
  • Je hoeft niet per se ZZP’er zijn om deel te nemen: iedereen uit de Leidse cultuursector mag meedoen.
  • Voel je vrij om de actie met zoveel mogelijk leuke Leidse mensen te delen!
  • Je kunt het pakket tussen 16 en 19 december inleveren bij Marktsteeg 10 of je kunt het op vrijdagochtend 20 december meteen meenemen naar het Cultuurontbijt, ook bij Marktsteeg 10.
  • Bij datzelfde Cultuurontbijt (20 december) worden de pakketten om 10:00u feestelijk uitgedeeld.

Vragen? Leuke ideeën om dit feest nog mooier te maken? Je kunt ze stellen door te mailen naar sophie@cultuurfondsleiden.nl . Wij hopen snel je vragenlijst te ontvangen, koppelen je snel aan een pakketpartner en zien je heel graag op de 20e!

Andere berichten

Cultuurfonds Leiden
april 16, 2024
Cultuurfonds Leiden
februari 10, 2024
Cultuurfonds Leiden
november 28, 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Cultuurfonds Leiden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AANMELDEN