Loading...

2022 is het jaar van wetenschap én kunst in Leiden! Wellicht is het geen nieuws meer, maar het blijft het benoemen waard: in 2022 draagt Leiden de titel van European City of Science. In de stad van Kunst en Kennis betekent dit uiteraard dat ook de culturele kant van Leiden in dit jaar een grote rol gaat spelen. Kunst en wetenschap zijn verweven in het DNA van onze stad, en daarom wordt het hoog tijd om te gaan werken aan de culturele programmering voor 2022. Dat doen we uiteraard niet zonder de inbreng van de cultuurmakers van Leiden.

Cultuurfonds Leiden gaat de komende tijd hard aan de slag om te zorgen dat cultureel Leiden in 2022 goed vertegenwoordigd wordt. Wij gaan regelmatig om de (digitale) tafel met hen die in Leiden cultuur maken en faciliteren, brengen de sector in kaart en halen het net op tijdens een reeks brainstorms. Deze richten zich op de culturele programmering voor 2022, maar zeker ook richting duurzame projecten die verder reiken dan dit themajaar.

Deze brainstorms vinden plaats op 9 en 11 februari a.s.  Wil jij meepraten en je ideeën delen? Meld je aan! Mail naar sophie@cultuurfondsleiden.nl en vermeld daarbij sowieso: je naam, het veld waarin je werkzaam bent en (indien van toepassing) de organisatie waaraan je verbonden bent. Aanmelden kan t/m 3 februari, daarna gaan wij de gesprekken inplannen en hoor je snel terug.

Voorbereiden op deze gesprekken? Graag! Op 4 februari kun je live meekijken met een update over het programma van Leiden 2022. Alle informatie over de presentatie van afgelopen 28 oktober kun je hier vinden.

Cultuurfonds Leiden

Het Cultuurfonds Leiden wil dat de stad Leiden een aantrekkelijke plaats voor cultureel ondernemerskunstenaars en creatievelingen is en stelt zich op als kraamkamer voor vernieuwende, betekenisvolle en soms ook nog kwetsbare artistieke concepten.

Andere berichten

Cultuurfonds Leiden
april 16, 2024
Cultuurfonds Leiden
februari 10, 2024
Cultuurfonds Leiden
november 28, 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Cultuurfonds Leiden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AANMELDEN