Kom jij stage lopen bij Cultuurfonds Leiden? 

Cultuurfonds Leiden is een aanjager voor cultuur in Leiden, de stad van Kunst en Kennis. Het Cultuurfonds wil dat de stad Leiden een aantrekkelijke plaats voor cultureel ondernemers, kunstenaars en creatievelingen is en maakt zich sterk voor vernieuwende concepten, een aantrekkelijk makersklimaat en voor de historie, het heden en de toekomst van Leiden als stad van Kunst en Kennis. De cultuurmakelaar (directeur Cultuurfonds Leiden) heeft de dagelijkse leiding over het fonds en wordt bijgestaan door een communicatiemedewerker. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair met liefde voor cultuur, die ons zowel op het gebied van projectmanagement als communicatie wil ondersteunen.

Wat we vragen:

  • Enthousiasme voor cultuur! We hebben een aantal grote projecten op de agenda staan en maken ons als sector op voor wederopstanding na een ingrijpende crisis. Jouw toewijding kan een groot verschil maken.
  • Een hands-on mentaliteit, digitale skills en goede communicatieve vaardigheden.
  • Je werkt 20 – 32 uur per week voor een periode van minimaal 4 maanden, de uren zijn flexibel in te delen.
  • Je bent woonachtig in Leiden of omgeving.

Wat we bieden:

  • De mogelijkheid om je eerste professionele stappen te maken in de cultuursector.
  • Een stagevergoeding van €250,- per maand.
  • Wij moedigen je aan mee te denken en initiatief te nemen. Je bent bij vergaderingen, draait mee in grote projecten, runt zelfstandig kleinere projecten en jouw input is voor ons een must have

Help jij ons cultuur in Leiden te ondersteunen? Stuur je motivatie naar guido@cultuurfondsleiden.nl. Eventuele vragen kun je uiteraard ook per mail stellen. Reageren kan tot en met 30 mei.

Cultuurfonds Leiden

Het Cultuurfonds Leiden wil dat de stad Leiden een aantrekkelijke plaats voor cultureel ondernemerskunstenaars en creatievelingen is en stelt zich op als kraamkamer voor vernieuwende, betekenisvolle en soms ook nog kwetsbare artistieke concepten.

Andere berichten

Cultuurfonds Leiden
mei 11, 2021
Sophie Jansen
maart 31, 2021
Cultuurfonds Leiden
februari 1, 2021