Loading...

International Photo Festival Leiden

Het Internationaal Fotofestival Leiden (IPFL) biedt Europese fotografen die maximaal 5 jaar geleden zijn afgestudeerd een podium in de eerste fase van hun carrière als professionele fotograaf. Het IPFL creëert voor hen een internationaal platform met een hoge publiciteitswaarde. De fotografen tonen hun werk én komen in contact met een breed fotografie minnend publiek uit binnen- en buitenland.

Het IPFL is een initiatief van de in 2013 opgerichte Stichting Talentvolle Fotografen en wordt om het jaar georganiseerd. Via een gratis toegankelijke openluchttentoonstelling wordt het werk van 20 geselecteerde IPFL-fotografen getoond. Eén van deze 20 wordt door de jury tot winnaar verkozen.

Het werk van de geselecteerde fotografen wordt tentoongesteld in binnen- en buitenruimtes in de binnenstad van Leiden. Daarnaast is er een hoogwaardig randprogramma met o.a. workshops, lezingen en portfolioreviews, waar zowel de fotoliefhebber als de professionele fotograaf aan deel kan nemen.

Het IPFL werkt samen met een aantal gerenommeerde internationale fotofestivals met als doel het uitwisselen van beeld van opkomende professionele fotografen.

De selectie van de an de fotografen voor deze 5de editie is inmiddels bekend! Meer info HIER.

Datum

mei 09 - 17 2020
Expired!
Categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Cultuurfonds Leiden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AANMELDEN