Loading...

Hoe staat het met de kernwaarden van de Stad van Kunst en Kennis? Welke ruimte willen we geven aan onze ambitieuze kennisinstellingen en cultuursector? In welke mate willen politieke partijen het makersklimaat versterken en investeren in (cultuur)educatie? Deze en vele andere vragen staan centraal bij het Cultuur en Kennis Debat op 14 maart, ter gelegenheid van de gemeenteraadsverkiezingen.

Het Cultuur en Kennis Debat wordt georganiseerd door Stichting Kunst en Kennis Promotie Leiden, op initiatief van Cultuurfonds Leiden, Universiteit Leiden, Leiden & Partners en Leiden Kennisstad. De avond vindt plaats in de Leidse ‘huiskamer’ Gebr. De Nobel en zal anders verlopen dan andere debatten. De gesprekken worden op geheel eigen wijze ingeleid door de makers van PS|theater, verhalen die in de kennis- en cultuursectoren leven staan daarbij centraal. Zo bespreken we met elkaar de manier waarop we in de komende vier jaar invulling willen geven aan cultuur en kennis in onze stad.

Onze hoop is dat, mede dankzij dit debat, de cultuurmaker, de student, de wetenschapper en alle andere cultuur en kennis-minnende inwoners een geïnformeerde en weloverwogen stem kunnen uitbrengen. Je bent bij dezen uitgenodigd om deel te nemen! Dat is helemaal gratis en aanmelden is niet nodig.

Datum: Maandag 14 maart 2022
Tijd: 17:00u – 19:00u
Locatie: Gebr. De Nobel, Marktsteeg 4-8, Leiden
Vragen? Neem contact op via lois@cultuurfondsleiden.nl

Cultuurfonds Leiden

Het Cultuurfonds Leiden wil dat de stad Leiden een aantrekkelijke plaats voor cultureel ondernemerskunstenaars en creatievelingen is en stelt zich op als kraamkamer voor vernieuwende, betekenisvolle en soms ook nog kwetsbare artistieke concepten.

Andere berichten

Cultuurfonds Leiden
april 16, 2024
Cultuurfonds Leiden
februari 10, 2024
Cultuurfonds Leiden
november 28, 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Cultuurfonds Leiden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AANMELDEN