Voeg je profiel toe

...en meld je aan als maker

Aanmelden

Hé, creatieveling!

Ben je professioneel actief in de creatieve sector en wil je op deze website (en binnenkort op ons nieuwe online platform, leidsCement) ook als maker vermeld staan? Voeg dan hieronder je profiel toe.

Iedereen die in en/of rond Leiden werkzaam is in de culturele sector kan zich aanmelden. De enige voorwaarden zijn dat je als professional bijdraagt aan het Leidse cultuurlandschap en dat je momenteel actief bent. Na het invullen kijken wij of je voldoet aan de voorwaarden en zetten wij je profiel zo snel mogelijk online.

Vragen? Stel ze via info@cultuurfondsleiden.nl.

Vul hieronder al je gegevens in. Heb je al een account?  Inloggen
E-mail (bevestiging)
Naam
Beroep of functie
Telefoon
Opleiding
Categorie

Handleiding 'wijzig je profiel'

Het kan voor komen dat je na een tijdje je profiel wilt aanpassen of updaten. Dan kun je zelf doen! Daarvoor heb je je gegevens nodig waarmee je je hebt geregistreerd. Hieronder lees je een beschrijving van hoe je je profiel kunt wijzigen.
NAAR DE HANDLEIDING

Over de maker

Vul hieronder je profiel in. Vertel iets over jezelf, over wat voor werk je doet, welke culturele activiteiten je onderneemt en nog meer leuke details over jezelf. Tip: de eerste zin van je profiel is zichtbaar op de overzichtspagina, dus maak daar iets moois van!

Beschrijving

Locatie

Vul hier je adresgegevens in.

Adres
Tik hieronder je adres in of verplaats de rode pointer in het kaartje naar de locatie die je wilt tonen. (verklein eerst het kaartje door een paar keer op het - teken te klikken, waardoor de wereldkaart zichtbaar wordt.

Foto's

Foto's

Je kunt hier een foto van jezelf uploaden, een uitgelichte afbeelding die helemaal bovenin de pagina komt te staan en een fotogalerij van je werk. (Je kunt alleen jpg en png afbeeldingen uploaden, niet meer dan 1 MB per foto). Als je met de muis op de uitroeptekens gaat staan, zie je meer details.

Foto galerij

Social media

Social media

Ben je actief op social media? Je kunt je Facebook, Twitter, Instragram en Linkedin invullen.

Website

Vul hieronder je eigen website in.

Website

Tot slot...

Nog even geduld...

Verstuur je gegevens door op onderstaande button te klikken. Daarna kijken we of je voldoet aan de criteria om op genomen te worden in onze lijst met makers.
Uiteraard krijg je daarvan bericht. Nog even geduld dus en we zullen binnen enkele dagen reageren. We gaan ervan uit dat je bij versturen van je gegevens akkoord gaat met onze privacy verklaring