Loading...

Zomer 2020 is kunst en cultuur in alle Leidse buurten en wijken

leidsCement en Cultuurfonds Leiden gaan de straat op! In een zomer zonder festivals, volle zalen en buurtfeesten mag cultuur alsnog niet ontbreken. De Straat Op! – mogelijk gemaakt met steun van gemeente Leiden – brengt cultuur naar de mensen toe. Initiatieven in de buitenlucht, met ruimte om afstand te houden en toch een culturele zomer te beleven.

Steltenlopers en meer
Dit weekend, 6 en 7 juni, gaat De Straat Op! van start met de steltenlopers van Levend Lijf. Hun Blijf-Lekker-Thuis Parade is te zien in de Zeeheldenbuurt, de Kooi en het Nico van der Horstpark. Wat de komende tijd te verwachten? Alle vormen van cultuur, voor alle Leidenaren van alle leeftijden. Verschillende Leidse cultuurmakers werken mee aan De Straat Op! Meer informatie over het programma volgt snel.

Op de hoogte blijven van het programma? Dat kan via de website van De Straat Op! en natuurlijk via de Facebook, Twitter en Instagram-accounts van leidsCement.

Cultuurfonds Leiden

Het Cultuurfonds Leiden wil dat de stad Leiden een aantrekkelijke plaats voor cultureel ondernemerskunstenaars en creatievelingen is en stelt zich op als kraamkamer voor vernieuwende, betekenisvolle en soms ook nog kwetsbare artistieke concepten.

Andere berichten

Cultuurfonds Leiden
april 16, 2024
Cultuurfonds Leiden
februari 10, 2024
Cultuurfonds Leiden
november 28, 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Cultuurfonds Leiden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

AANMELDEN