Hortus Botanicus

Dit jaar heeft u weer de unieke kans om in de openlucht te slapen in de Leidse Hortus Botanicus. De oudste botanische tuin van Nederland vormt het groene hart van OpenluchtHotel 2018.
Een verrassend avondprogramma met poëzie, muziek, dans en proeverijen biedt een sfeervolle ambiance voor culturele en romantische ontmoetingen. De avond wordt opgeluisterd met optredens van o.a. stadsdichter Marianne van Velzen, Indiase dans van Satish Dance Company, een wonderlijke performance van Fields of Wonder en de Sleutelstad FM Poëzienacht 2018 Cultuur071. Kortom, een midzomernacht die alle zintuigen prikkelt. 

Als avontuurlijke hotelgast slaapt u in unieke openlucht hotelkamers ontworpen door kunstenaars. Een bijzondere ervaring waarbij u de nacht onder de Leidse sterrenhemel doorbrengt met een heerlijk ontbijt in de ochtend.

DATUM 21 juni 2018
AANVANG vanaf 19.30 uur
LOCATIE Hortus Botanicus, Rapenburg 73, Leiden
ENTREE gratis met museumjaarkaart

Een overnachting kost €50 per persoon per nacht, inclusief beddengoed en ontbijt. De meeste hotelkamers zijn voor twee personen bedoeld maar alleen of met een groep reserveren kan ook. Kijk op Ticketscript voor meer informatie.