Blijf Lekker Binnen

'Blijf Lekker Binnen' is een nieuwe campagne om kunst en cultuur onder de aandacht te brengen. Cultuurfonds Leiden en Leiden Marketing presenteren deze stadscampagne voor culturele programmering in februari en maart.

Ontdek cultuur, muziek en theater in huiskamers, theaters, concertzalen en cafés in Leiden. In de laatste maanden van de winter vind je het achter allerlei voordeuren in de stad. De maanden februari en maart zitten namelijk vol met festivals, concerten en voorstellingen op bijzondere en onverwachte locaties. Niet alleen in de theaters dus, maar ook in woonkamers, cafés en studentenhuizen klinkt muziek, treden bijzondere artiesten op en pakt ook nieuw talent een podium.

Met de stadscampagne "Blijf lekker binnen" brengen Cultuurfonds Leiden en Leiden Marketing de belangrijkste culturele evenementen in februari en maart onder de aandacht in de Leidse regio. De programmering bevat veel bekende, maar ook nieuwe evenementen en festivals. Van huiskamerfestivals als Stukafest, Jazz in de Kamer en Gluren bij de Buren tot grotere festivals en initiatieven als de Leiden Jazz Award, het Leids Cabaret Festival, het muziekfestival Peel Slowly and See en Get Lost.


Bekijk op onze website ook het volledige programma. Op leiden.nl staat de volledige UIT-agenda van Leiden.